Behaviour with SDL 2.0.6

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :angel: :angry: :beer: :bfg: :chaingun: :cheers: :blergh:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

If you wish to attach one or more files enter the details below.

Expand view Topic review: Behaviour with SDL 2.0.6

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by Blzut3 » Mon Aug 13, 2018 5:24

Working on making ECWolf easier to compile by optionally vendoring all of the SDL libraries. Noticed that SDL_mixer got Opus support two months ago which makes me quite happy as that means all of the major changes I did to SDL_mixer are features in upstream. So I should be able to get ECWolf fixed up to work properly under 2.0.8+ soon without sinking too much time.

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by filipetolhuizen » Sat Mar 10, 2018 14:29

And it still goes on with 2.0.8. There is indeed something wrong with these libraries they're missing.

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by filipetolhuizen » Sun Oct 29, 2017 4:03

And release 2.0.7 still has the same sound problems.

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by filipetolhuizen » Sun Oct 08, 2017 23:17

It really seems to be having sound issues. I just noticed choppy sound under ScummVM.

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by Blzut3 » Sun Oct 08, 2017 20:24

Didn't see the crash, but can confirm the no sound issue on Windows.

Looks like fraggle put the issue on SDL's bug tracker: https://bugzilla.libsdl.org/show_bug.cgi?id=3858

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by filipetolhuizen » Fri Sep 29, 2017 15:12

Probably. I'm on Win7 32 bits. 2.0.5 works ok, 2.0.6 no sound and crashes upon exiting.

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by Blzut3 » Wed Sep 27, 2017 1:32

Just tried 2.0.6 and latest Hg. Both seem to show no symptoms on my system using either the distro provided SDL_mixer or my forked SDL_mixer. I'm running the beta of Kubuntu 17.10, so not sure if that makes a difference?

Re: Behaviour with SDL 2.0.6

by Blzut3 » Mon Sep 25, 2017 23:49

Haven't had a chance to play with it, but I did see that the released happened. I do know that there are some issues with SDL_mixer requiring a change that I probably need to merge into my fork. Good news is with the proper resampler my fork should be smaller.

Behaviour with SDL 2.0.6

by filipetolhuizen » Sun Sep 24, 2017 16:27

I tried running latest ecwolf x86 compilation with SDL 2.0.6, but it runs with no sound at all and crashes upon quitting. With 2.0.5 it works fine (the compilation includes 2.0.4). Have you had a chance to test it? It seems that SDL 2.0.6 is kinda buggy as it shows similar behaviour with Stella Atari 2600 emulator (sound issues).

Top