Can't register?

Discuss the site itself, as well as what you've shared that you'd like to make others aware of! [Home]
Locked
User avatar
Nash
Developer
Developer
Posts: 1226
Joined: Sun Sep 25, 2005 1:49
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
Contact:

Can't register?

Post by Nash » Thu Oct 27, 2011 12:54

The Captcha thing in the registration page doesn't seem to be working, it doesn't print anything, so it's impossible for new users to register.

User avatar
Nero
Royal Boredom....Why can't I do this in Windows?
Posts: 10
Joined: Tue Jan 04, 2011 3:16
Location: Middle of Nowheresville Il.

Re: Can't register?

Post by Nero » Sat Mar 24, 2012 12:45

I hate to necrobump this. I have the same problem. In Chrome, which I generally use all the time I was able to see just the top portion of either a 2 or a 3. In Firefox, same result. I'm not ready to upload anything, but I'd still like to make an account for when I do.
"It's kinda like being a hamster."
"Oh...got it."

User avatar
Gez
Developer
Developer
Posts: 1395
Joined: Mon Oct 22, 2007 16:47

Re: Can't register?

Post by Gez » Sat Mar 24, 2012 15:40

Unfortunately, we do not know how to fix this.

The official xtraupload forums aren't very helpful either.

User avatar
Gez
Developer
Developer
Posts: 1395
Joined: Mon Oct 22, 2007 16:47

Re: Can't register?

Post by Gez » Sun Mar 25, 2012 0:57

Actually, how about now? I found that the place for the captcha's height is set in system/application/helpers/captcha_helper.php, and that all the other places where it's set (system/plugins/captcha_pi.php, system/application/controllers/api/captcha.php, etc.) are apparently decoys to lure the unwary -- you can set whatever values you want, they'll be ignored.

I still have no idea where the width is set, though; so I hope there will not be a new problem where the characters move to the side. Changing the width in captcha_helper.php doesn't have any outcome (and indeed, the value I found set there does not correspond to what's used in the image).

User avatar
Nero
Royal Boredom....Why can't I do this in Windows?
Posts: 10
Joined: Tue Jan 04, 2011 3:16
Location: Middle of Nowheresville Il.

Re: Can't register?

Post by Nero » Sun Mar 25, 2012 11:13

Thanks Gez! That worked and width doesn't seem to be a problem.
"It's kinda like being a hamster."
"Oh...got it."

Locked

Return to “File Sharing Site”