Gzdoom forced into low priority CPU use

These are problems that have already been resolved, either by others or by their users.

Moderator: Graf Zahl

Locked
brakenwagen
Posts: 6
Joined: Fri Apr 14, 2017 7:29

Gzdoom forced into low priority CPU use

Post by brakenwagen » Fri Apr 21, 2017 2:28

As if the resetting gamma and random save crashing weren’t enough now it seems the new win 10 update is forcing the program to run in low priority mode. When I try to set it back to normal it the os goes and sets it right back to low why does Microsoft do these things. This would explain to performance issues that people have been having.

User avatar
Rachael
Developer
Developer
Posts: 3603
Joined: Sat May 13, 2006 10:30

Re: Gzdoom forced into low priority CPU use

Post by Rachael » Fri Apr 21, 2017 3:24

It seems to me that GZDoom is setting its own priority. You are only seeing the background priority, that it switches to when you swap out. When I have it foregrounded it goes to normal priority, to me.
Spoiler: Zen Sarcasm

User avatar
Graf Zahl
GZDoom Developer
GZDoom Developer
Posts: 7148
Joined: Wed Jul 20, 2005 9:48
Location: Germany
Contact:

Re: Gzdoom forced into low priority CPU use

Post by Graf Zahl » Fri Apr 21, 2017 10:36

In short: You cannot examine this value because if you do you won't see the actual setting.

Locked

Return to “Closed Tech Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest