Help getting GZDoom to work

These are problems that have already been resolved, either by others or by their users.

Moderator: Graf Zahl

User avatar
AlexeiStukov
Posts: 10
Joined: Sun Nov 13, 2016 23:30

Re: Help getting GZDoom to work

Post by AlexeiStukov » Mon Nov 14, 2016 6:07

Ok I did that, and it allowed me to play, but it did not look like brutal doom, in brutal doom you start with an assault rifle instead of a pistol correct?

User avatar
Rachael
Developer
Developer
Posts: 3618
Joined: Sat May 13, 2006 10:30

Re: Help getting GZDoom to work

Post by Rachael » Mon Nov 14, 2016 6:48

Ugh. I forgot about the .pk3 and .zip file extension. I'll have a new fixed version here soon.
Spoiler: Zen Sarcasm

User avatar
AlexeiStukov
Posts: 10
Joined: Sun Nov 13, 2016 23:30

Re: Help getting GZDoom to work

Post by AlexeiStukov » Mon Nov 14, 2016 6:51

Cool, thanks.

User avatar
Rachael
Developer
Developer
Posts: 3618
Joined: Sat May 13, 2006 10:30

Re: Help getting GZDoom to work

Post by Rachael » Mon Nov 14, 2016 6:54

https://mega.nz/#!oUtxlBTT!Jk1QJ_fvLsxT ... h0X40gT6fE

Overwrite your old Brutal Doom with this one. It has the fixed blood, and it works with GZDoom 2.2.0.
Spoiler: Zen Sarcasm

User avatar
AlexeiStukov
Posts: 10
Joined: Sun Nov 13, 2016 23:30

Re: Help getting GZDoom to work

Post by AlexeiStukov » Mon Nov 14, 2016 7:38

Great, its working, thanks for all your help, I am going to enjoy playing this game once more.

Cheers,
Vladimir.

User avatar
Rachael
Developer
Developer
Posts: 3618
Joined: Sat May 13, 2006 10:30

Re: Help getting GZDoom to work

Post by Rachael » Mon Nov 14, 2016 7:53

You're welcome.
Spoiler: Zen Sarcasm

Locked

Return to “Closed Tech Issues”