Gzdoom graphics glitch

These are problems that have already been resolved, either by others or by their users.

Moderator: Graf Zahl

Locked
nr6899

Gzdoom graphics glitch

Post by nr6899 » Wed Nov 23, 2016 19:29

I recently installed the 2.2.0 but when I went to launch Doom the menu kept glitching in and out, I was still able to start my game but when I did the map also started glitching. Here are the pictures of both glitches and my directory, any help would be appreciated.
Screenshot (2).png
Screenshot (2).png (143.62 KiB) Viewed 182 times
Screenshot (3).png
Screenshot (3).png (178.67 KiB) Viewed 182 times
Screenshot (2).png
Screenshot (2).png (143.62 KiB) Viewed 182 times
Attachments
Screenshot (4).png
Screenshot (4).png (155.63 KiB) Viewed 182 times

_mental_
Developer
Developer
Posts: 254
Joined: Sun Aug 07, 2011 13:36

Re: Gzdoom graphics glitch

Post by _mental_ » Wed Nov 23, 2016 21:59

In several similar reports update of graphics drivers solved the problem.
Also post the spec of PC's hardware, video card in particular.

nr6899

Re: Gzdoom graphics glitch

Post by nr6899 » Thu Nov 24, 2016 20:24

I wasn't able to get it to work with GZDoom but Zandronum works just fine, thanks anyways and happy Thanksgiving.

User avatar
Rachael
Developer
Developer
Posts: 3614
Joined: Sat May 13, 2006 10:30

Re: Gzdoom graphics glitch

Post by Rachael » Thu Nov 24, 2016 21:54

Right... off this goes then. >_<
Spoiler: Zen Sarcasm

User avatar
Graf Zahl
GZDoom Developer
GZDoom Developer
Posts: 7148
Joined: Wed Jul 20, 2005 9:48
Location: Germany
Contact:

Re: Gzdoom graphics glitch

Post by Graf Zahl » Thu Nov 24, 2016 22:12

Zandronum is the older renderer so this wasn't solved - but without any hardware specs I couldn't give more advice anyway.

Locked

Return to “Closed Tech Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest