latest gzdoom messing with wads

Advanced OpenGL source port fork from ZDoom, picking up where ZDoomGL left off.
[Home] [Download] [Git builds (Win)] [Git builds (Mac)] [Wiki] [Repo] [Bugs&Suggestions]

Moderator: Graf Zahl

Locked
MajorFoley
Posts: 5
Joined: Sat Feb 16, 2013 2:32

latest gzdoom messing with wads

Post by MajorFoley » Sat Feb 16, 2013 2:41

Hi guys, i have got both regular wads and BFG edition wads of doom, however GZdoom is only displaying BFG edition doom wads and i dont wish to use them as they remove a couple of things from the original games, and the only way for them to stop appearing is to delete the wads from the BFG editions folder, is there a way to make it choose which wads to load without having to delete the others? id rather not mess with my steam files.

User avatar
Graf Zahl
GZDoom Developer
GZDoom Developer
Posts: 7148
Joined: Wed Jul 20, 2005 9:48
Location: Germany
Contact:

Re: latest gzdoom messing with wads

Post by Graf Zahl » Sat Feb 16, 2013 9:19

Please report this as a bug at the ZDoom forums.

I can't help you here because I do not have the BFG edition.

MajorFoley
Posts: 5
Joined: Sat Feb 16, 2013 2:32

Re: latest gzdoom messing with wads

Post by MajorFoley » Sat Feb 16, 2013 9:27

Graf Zahl wrote:Please report this as a bug at the ZDoom forums.

I can't help you here because I do not have the BFG edition.
so transfer this topic to the bug section? ill lock this one and repost on the bugs

Rachael
Developer
Developer
Posts: 3624
Joined: Sat May 13, 2006 10:30

Re: latest gzdoom messing with wads

Post by Rachael » Sat Feb 16, 2013 19:13

MajorFoley wrote:
Graf Zahl wrote:Please report this as a bug at the ZDoom forums.

I can't help you here because I do not have the BFG edition.
so transfer this topic to the bug section? ill lock this one and repost on the bugs
He means hang out with this crowd of sweet and crazy people.

Also as Gez posted in your other thread there is nothing "wrong" here per se. G/ZDoom are both treating your wad as only one wad because they have the same name; you can alias one of the wads as doom2bfg.wad instead and it should read your original Doom 2 wad.
Spoiler: Zen Sarcasm

MajorFoley
Posts: 5
Joined: Sat Feb 16, 2013 2:32

Re: latest gzdoom messing with wads

Post by MajorFoley » Sun Feb 17, 2013 9:34

oh ok i guess you can get rid of this thread along with the one i posted in bugs

Rachael
Developer
Developer
Posts: 3624
Joined: Sat May 13, 2006 10:30

Re: latest gzdoom messing with wads

Post by Rachael » Sun Feb 17, 2013 19:31

MajorFoley wrote:oh ok i guess you can get rid of this thread along with the one i posted in bugs
We try to avoid such things because there is always a possibility that someone else will come here with the same confusion and the same issue, not knowing what you know now, these threads serve to help those people. :) If you want though, I can make it anonymous and remove your name from the thread, but the thread really should stay to help others.
Spoiler: Zen Sarcasm

MajorFoley
Posts: 5
Joined: Sat Feb 16, 2013 2:32

Re: latest gzdoom messing with wads

Post by MajorFoley » Mon Feb 18, 2013 0:25

Eruanna wrote:
MajorFoley wrote:oh ok i guess you can get rid of this thread along with the one i posted in bugs
We try to avoid such things because there is always a possibility that someone else will come here with the same confusion and the same issue, not knowing what you know now, these threads serve to help those people. :) If you want though, I can make it anonymous and remove your name from the thread, but the thread really should stay to help others.
in that case keep it then, although the other guys are just saying changing the wad name in the bfg folder to another alias, it works on gzdoom but then screws up the BFG edition when trying to start the classic games, i think ill just use old gzdoom for now for my playthough and just use new one whenever i wanna play brutal doom

Locked

Return to “GZDoom”