menu not showing up

Bugs that have been resolved.

Moderator: Graf Zahl

Locked
BlackArmor

menu not showing up

Post by BlackArmor » Thu Jun 09, 2016 22:35

apparently when i open up gzdoom and open the menu nothing shows up. and I'm using the latest version. this has happened with the past versions and it won't stop. also if i don't load anything like project brutality the backdrop is just black :angry: :angry: :angry:

_mental_
Developer
Developer
Posts: 256
Joined: Sun Aug 07, 2011 13:36

Re: menu not showing up

Post by _mental_ » Fri Jun 10, 2016 6:13

Please post an exact version number along with your spec, graphics hardware in particular. Is there any version that worked without this problem?

User avatar
Graf Zahl
GZDoom Developer
GZDoom Developer
Posts: 7148
Joined: Wed Jul 20, 2005 9:48
Location: Germany
Contact:

Re: menu not showing up

Post by Graf Zahl » Wed Jul 13, 2016 9:07

Duplicate of a similar report - and this one's not giving any helpful info.

Locked

Return to “Closed Bugs”