tonemap is broken after a time

Bugs that have been resolved.

Moderator: Graf Zahl

dpJudas
Developer
Developer
Posts: 798
Joined: Sat Jul 23, 2016 7:53

Re: tonemap is broken after a time

Post by dpJudas » Tue Aug 02, 2016 2:13

Don't think that has anything to do with this bug (tonemap) or even the post processing stuff I added. It is probably best you create a new bug report for that. Otherwise we can't properly track bugs.

ibm5155
Posts: 152
Joined: Tue Oct 25, 2011 13:05

Re: tonemap is broken after a time

Post by ibm5155 » Tue Aug 02, 2016 3:09

Ok.
I'll test some other builds and I'll check where did it stop working
EDIT: Nevermind, it's working now...
Last edited by ibm5155 on Tue Aug 02, 2016 14:29, edited 1 time in total.

User avatar
Graf Zahl
GZDoom Developer
GZDoom Developer
Posts: 7148
Joined: Wed Jul 20, 2005 9:48
Location: Germany
Contact:

Re: tonemap is broken after a time

Post by Graf Zahl » Tue Aug 02, 2016 7:58

dpJudas wrote:Ah, there's the chance of other VBO's being active. That was the smoking gun I was looking for. Thanks Graf. :)

PR fix: https://github.com/coelckers/gzdoom/pull/73
Also, I fixed an other minor bug I noticed earlier today: https://github.com/coelckers/gzdoom/pull/72 (some alignment issue if you maximize the window)

These two PRs have merge conflicts so I only added 72 for now.

dpJudas
Developer
Developer
Posts: 798
Joined: Sat Jul 23, 2016 7:53

Re: tonemap is broken after a time

Post by dpJudas » Tue Aug 02, 2016 9:04

Okay, resolved that merge conflict.

dpJudas
Developer
Developer
Posts: 798
Joined: Sat Jul 23, 2016 7:53

Re: tonemap is broken after a time

Post by dpJudas » Wed Aug 03, 2016 3:23

ibm5155, the original issue reported by this bug is working for you now, right?

Locked

Return to “Closed Bugs”