GZDoombuilder and Project Brutality

Need help with your project? Ask here.
pming
...with elvish patience.
Posts: 4
Joined: Sun Apr 24, 2016 1:01

GZDoombuilder and Project Brutality

Post by pming » Wed May 04, 2016 8:20

Hiya.

So...why can't GZDoombuilder load in ProjectBrutality.pk3? I get "duplicate" type errors, so it just craps out and says "NOPE!"...just ignores the pk3 file (excludes it from being loaded, basically).

At first it was a simple "DECORATE" and "DECORATE" dup, normal for PB I guess. I just renamed the one with the comment about being "Activatable stuff". I only plan on releasing/mapping for single player maps, so I can't see this being a problem (is it?). But even doing that, it now complains about duplicate named .png files of some kind.

Anyone have any success in loading in the ProejctBrutality.pk3 file? Or has someone created a .cfg file for GZDoombuilder? Or figured out a simple work-around?

User avatar
NeoHippo
Posts: 401
Joined: Tue Sep 13, 2005 0:47
Location: British Columbia Canada

Re: GZDoombuilder and Project Brutality

Post by NeoHippo » Thu May 05, 2016 6:57

Dragging Project Brutality 2.03.pk3 onto the GZDoom executable of GZD g2.2pre-1534 generated the following logfile:
  • note
    The two lines marked with <<=== were shown in red.
    The game started and ran without incident.
Spoiler:

User avatar
Gez
Developer
Developer
Posts: 1396
Joined: Mon Oct 22, 2007 16:47

Re: GZDoombuilder and Project Brutality

Post by Gez » Thu May 05, 2016 17:17

ARF6EF0 is indeed not a valid name for a sprite lump. I guess it was probably meant to be ARF6E0F0 or something like that.

User avatar
Graf Zahl
GZDoom Developer
GZDoom Developer
Posts: 7148
Joined: Wed Jul 20, 2005 9:48
Location: Germany
Contact:

Re: GZDoombuilder and Project Brutality

Post by Graf Zahl » Thu May 05, 2016 20:10

Stuff like this happens if modders don't check the console for error messages (which unfortunately seems to be a very common problem.)

Post Reply

Return to “Editing Help”